• REDACTIE

Een oase van rust, Müfide is de plek om tot jezelf te komen.

- Wat is er fijner dan na een drukke week even lekker ontspannen in een heerlijke cityspa? Iets wat ik graag doe als mijn agenda het even toelaat. Vorige week heb ik mijn laptop dichtgeklapt om te ontstressen bij Müfide Salon en Spa. Een oase van rust in het hart van de Enschedese binnenstad.

Fotocredits: © Müfide Hair & Art

De ambiance is sfeervol en de ontvangst altijd vriendelijk. Onderscheidend is de keuze om uitsluitend te werken met Aveda, verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat ruik je niet alleen, dat voel je in de hele beleving van de behandelingen.

Startend met een ontspannen voetenbad en een heerlijke voetmassage, kwam ik direct tot rust. De Aveda-specialist vervolgde met een rugmassage. Wat ik erg fijn vind is het epileren van de wenkbrauwen met draad, dit is ook uitzonderlijk bij de meeste salons. Voor de gezichtsbehandeling werd de Tourmaline charged skincare lijn gebruikt met krachtige anti-oxidanten die de huid tot rust brengt en laat stralen. Als finishing touch een natuurlijke dag make-up. Mijn energieniveau is weer op peil, heerlijk.


Müfide Hair & Art heeft driemaal de fashionista Award in ontvangst mogen nemen, 2012 in Berlijn, 2014 in Londen en 2017 in Minneapolis. Deelnemers uit acht landen streden mee om backstage te mogen werken tijdens New York Fashion Week. Hoe geweldig is dat!? De jury bestond uit vakpers en de top uit de kappersbranche.

#leukweetje #Müfidebestaat30jaar

Recent Posts

See All